Kako najbrže i najlakše doći do vozačke dozvole

Da bi za 60 dana završio obuku za “B” kategoriju i dobio probnu vozačku dozvolu, moraš biti posvećen, uporan i spreman da učiš.

Pre samog upisa moraju da se ispune neki osnovni uslovi:

Da bi kandidat mogao da upiše obuku za vozača „B“ kategorije i pohađa teorijsku nastavu mora da ima napunjenih 16 godina života i da poseduje ličnu kartu.

Sa napunjenih 16 godina kandidat može pohađati teorijsku nastavu, polagati teorijski ispit (testove), voziti časove praktične nastave i završiti kurs prve pomoći. Međutim da bi polagao praktični ispit (vožnju) kandidat mora imati navršenih 17 godina života.

Pravi izbor auto škole je najefikasniji način da brzo steknate vozačku dozvolu.

Vožnja automobila danas je postala jedna od osnovnih potreba čoveka u savremenom društvu. Auto škola „DRIVER NOVA“ veruje da svaki kandidat zaslužuje kvalitetan i profesionalan program obuke kako bi postao vrhunski vozač. Garantujemo Vam stručne i motivisane predavače i instruktore koji će se potruditi da svaki kandidat postane dobar i samostalan vozač.

Naš posao je da vas naučimo da budete dobri vozači, da vodite računa o drugima u saobraćaju kao i o sebi, da poštujete propise, vozite pažljivo, sigurno i da uživate u vožnji.

Poverenje kandidata i visoka prolaznost na ispitima vožnje daju nam podstrek da se i dalje razvijamo i budemo još bolji, a vama daju garanciju da smo mi pravi izbor za vašu auto školu.

Kada ste upisali auto školu prva na redu je Teorijska obuka.

Teorijska nastava sadrži 40 časova, 30 časova teorijske nastave i 10 časova vežbi.

Kandidati mogu da imaju najviše tri časa u toku jednog dana sa pauzama od 10 minuta između časova.

Časovi teorije se održavaju u učionici auto škole sa svim najsavremenijim nastavnim sredstvima. Prisustvo časovima je obavezno. Celokupna nastava traje otprilike od 15 – 20 dana.

Nakon završene teorijske nastave, polaže se teorijski ispit. Teorijski ispit se nalazi na računarima na kojima se nakon završetka može odmah videti rezultat.

Posle uspešno položenog teorijskog ispita, počinjete sa praktičnom obukom.

Kada se položi teorijski ispit, kandidat donosi lekarsko uverenje za B kategoriju da bi mogao da krene sa praktičnom obukom (časovima vožnje).

Praktična obuka traje 40 časova, u toku jednog dana kandidat može voziti najviše dva časa. Jedan čas vožnje traje 45 minuta

Časove praktične obuke dogovarate sa svojim instruktorom vožnje u vremenu koje Vama odgovara. Moguće je da instruktor vožnje dođe po Vas i vrati Vas na kraju časa na dogovoreno mesto.

Praktična obuka traje otprilike između 30 i 40 dana.

Najbitniji segment obuke vozača svakako jeste praktična obuka upravljanja vozilom u saobraćaju. Stručni tim auto škole DRIVER NOVA ima individualan pristup svakom pojedincu, što rezultira velikom stopom prolaznosti naših kandidata koji će odgovoriti na zahtjeve u realnim uslovima saobraćaja.

Pre polaganja praktičnog ispita mora se završiti praktična obuka Prve pomoći.

Kada kandidat završi praktičnu obuku da bi stekao uslov za polaganje praktičnog ispita (vožnje), mora prvo da  završi teorisku i praktičnu obuku iz prve pomoći i da položi ispit iz prve pomoći.

Kurs prve pomoći podrazumeva teorijsku i praktičnu obuku u trajanju od 8 časova, kao i završni ispit.

Kada smo sve ovo prošli zajedno, ostalo je još samo da položite praktični ispit (vožnju) i vozačka dozvola vam je na dohvat ruke.

Naravno uz vašu pomoć i zalaganje sve to možemo završiti za 60 dana od početka predavanja, jer mi volimo naš posao i odlično ga radimo.

Auto škola Driver nova se nalazi na Zvezdari u Beogradu, ulica Bulevar Kralja Aleksandra 314 a kontakt telefoni su 011/240-3643 i 069/ 533-1930. ili se možete upisati i OVDE

Podelite sa prijateljima:
drivernova2022
drivernova2022
Articles: 3