Hteli bi vozačku dozvolu ali imate strah od vožnje?

U današnje vreme se podrazumeva da svako treba da ima vozačku dozvolu.

Zbog brzog tempa života i previše obaveza u toku dana, vozačka dozvola i sopstveni automobil nam itekako mogu biti od koristi.

Vožnja autom nam omogućava da u najkraćem roku dođemo do nekog odredišta, a da pri tom ne izgubimo puno vremena kao što bi to bio slučaj dok koristimo gradski prevoz.

Treba vam vozačka dozvola ali ste u nedoumici jer nikada niste vozili i neznate da li vi to možete? Hoćete da naučite da vozite auto ali se plašite od vožnje?

Pobedite strah od vožnje.

Nema potrebe za brigu, sve su to normalna razmišljanja i prirodni strahovi od nepoznatog. Da bi ste sve ovo pobedili nemojte mnogo razmišljati već donestite ispravnu odluku i krenite u potragu za Vašom auto-školom.

Izbor prave auto škole je pola obavljenog posla, a danas vam široka ponuda auto škola može olakšati donošenje ove odluke. Sve što je potrebno je da sednete za računar i počnete da istražujete.

Na sajtu svake auto škole pronaći ćete informacije o njihovoj ponudi, automobilima, instruktorima, obuci , ceni i ostalim bitnim stvarima.

Kada suzite izbor auto škola možete se raspitati kod poznanika, prijatelja, rođaka da li je neko polagao u tim školama kako bi sakupili što više informacija.

Pre nego što donesete konačnu odluku trebalo bi da pozovete te auto škole da vam pruže još neku dodatnu informaciju.

Vreme je da steknete samopouzdanje kroz učenje vožnje.

Kada ste prikupili dovoljno informacija i oslobodili se dela straha od nepoznatog, vreme je da izvadite lekarsko uverenje, upišete vožnju za „B“ kategoriju i krenete na prve časove teorijske obuke.

Teorijska obuka traje 40 časova i na njoj će te naučiti sve o bezbednosti u saobraćaju, o saobraćajni  propisima, o uticaju vozača i puta na saobraćaj i dobićete teorijsko objašnje radnji sa vozilom u saobraćaju.

Po završetku teorijske obuke završićete kurs i polagaćete ispit iz prve pomoći.

Sve je to priprema za onaj glavni deo koji vas očekuje, a to je praktična obuka tj učenje vožnje. Ovo može u početku biti stresno ali nemojte da brinete, niko se nije rodio naučen.

Iskusan i pouzdan instruktor će vam pomoći da postanete vozač pun samopouzdanja, ali i vrlo obazriv učesnik u saobraćaju. Instruktor će Vam svoje znanje preneti i naučiti  da sami prepoznate potencijalne opasnosti u saobraćaju.

Kroz 40 časova praktične obuke naučićete osnovne stvari od parkiranja automobila u garažu, vožnje unazad do raznih bitnih stvari kroz koje ćete proći sa vožnjom u saobraćaju.

Kada ste uspešno završili i položili teorijsku i praktičnu obuku, stekli ste pravo da budete ponosni vlasnik vozačke dozvole.

Prvo ćete dobiti probnu vozačku dozvolu koja traje dve godine i koja će vam uz neka ograničenja omogućiti da postepeno uz pomoć iskusnijih vozača steknete iskustvo u vožnji.

Nakon toga dobićete pravu vozačku dozvolu i vaša avantura u vožnji auta može da počne.

Pomoć pri izboru prave auto škole.

Ako se odlučite za auto školu „Driver nova“, mi ćemo vas bezbedno i postepeno uvesti u svet vožnje automobila.

Kao što ste pročitali kroz gore navedeni tekst nama je najbitnije da od svakog polaznika napravimo vozača punog samopouzdanja koji je obazriv učesnik u saobraćaju i koji će posle završene obuke moći sam da prepozna potencijonalne opasnosti u saobraćaju.

Naši polaznici tokom obuke dobiju potrebno znanje i veštine da po sticanju vozačke dozvole mogu bez straha da se upuste u vozačku avanturu sa uživanjem.

Tvoja vozačka avantura počinje OVDE – prijavi se!

Podelite sa prijateljima:
drivernova2022
drivernova2022
Articles: 3