Auto Škola "DRIVER NOVA" se nalazi na Zvezdari u Beogradu - Kontaktirajte nas

Trenutno najpopularnija auto škola na Zvezdari i jedna od najjeftinijih auto škola u Beogradu “Driver Nova” se nalazi u ulici Bulevar Kralja Aleksandra 314.

Prijavi se i ostvari popust 5.000 dinara

Online prijava

Ako ste stigli do ove stranice znači da ste spremni da se upustite u vozačku avanturu sa nama.

Još samo jedan korak vas deli od avanture koja se zove polaganje vožnje.

Polaganje vožnje je odluka koju donosite  jednom u životu, a koja će vam umnogome promeniti život donosoći vam dosta olakšica.

Kada budete postali vozač lakše ćete stizati do raznih destinacija, neće vas ograničavatii red vožnje nekog autobusa ili voza, a moćićete bilo gde da krenete kada god vi poželite i nećete morati nikoga da molite da vas vozi.

Najjednostavniji način da nas kontaktirate je da popunite Online prijavu, ostavite vaše podatke i neko iz auto škole “Driver Nova” će vas ubrzo pozvati ,odgovoriti na sva vaša pitanja i ako budete zadovoljni upisaćemo vas u auto školu kako bi ste ostvarili želju i dobili brzo vozačku dozvolu.

U Beogradu ima veliki broj auto škola, što vama može otežati donošenje odluke koju odabrati. Međutim ako ste stigli do ove stranice znači da smo se potrudili da vam pružimo dovoljno pravih informacija kako bi ste nam poklonili vaše poverenje.

Svi naši kandidati  obuku prolaze bez stresa, straha i svih ostalih problema koje pruzrokuje učenje vožnje, jer se stvara odlična konekcija između predavača, instruktora i kandidata. 

Naši kandidati polaganje vožnje shvataju kao jednu veliku avanturu iz koje izlaze kao sigurni i spretni vozači puni samopuzadanja i odgovornosti.

Ako vam treba još neka informacija slobodno nas pozovite i naše osoblje će odgovoriti na sva vaša pitanja kako bi ste lakše doneli odluku koju auto školu da izaberete, ukoliko se odlučite za nas uz vašu pomoć i zalaganje kompletnu obuku ćete završiti brzo i jednostavno.

Auto škola DRIVER NOVA

Adresa:

Bulevar Kralja Aleksandra 314

11050 Beograd

Kontakt telefoni:

069/ 533-1930

011/240-3643

Do auto škole Driver nova možete doći  na nekoliko načina koristeći gradski prevoz u vidu autobusa i tramvaja. 

Najtraženija auto škola na Zvezdari i jedna od popularnijih auto škola u Beogradu “Driver Nova” nalazi u ulici Bulevar Kralja Aleksandra 314, do nje možete doći autobuskom linijom 79 i tranvajima 5, 6, 7 i 14.

U blizini naše škole kod Cvetkove pijace staju i autobusi 46 i 309, ako imate bilo kakav problem da nas pronađete u svakom trenutku nas možete kontaktirati na broj telefona 069/ 533-1930, a možete nas pronaći i na google mapi koja se nalazi ispod teksta.